Wij zoeken gemotiveerde vrijwilligers

Voor de organisatie van zes vakantieweken bij Kindervakantieland zijn erg veel vrijwilligers nodig om de kinderen van 6 t/m 12 jaar te begeleiden.

Ben je op zoek naar een leuk en dankbaar vakantieproject en werk je graag met kinderen? Dan ben je de aangewezen persoon om je als vrijwilliger aan te melden bij Kindervakantieland. Dan kunnen, mede door jouw inzet, veel kinderen genieten van een onvergetelijke en onbezorgde vakantie. Voordat de vakantieweken van start gaan bieden we je workshops en trainingen aan, zodat je goed voorbereid een vakantieweek ingaat. Bovendien word je tijdens de vakantieweken begeleid door een professioneel coördinator van De Schoor.

Elke dag wordt in onze professionele keuken voor de kinderen en hun begeleiders gekookt.  Daarvoor zijn we ook op zoek naar keukenvrijwilligers, die het leuk vinden om een weekje voor deze kinderen te koken.

Wil je vrijwilliger worden bij Kindervakantieland dan moet je minimaal 18 jaar zijn en zowel zelfstandig als in groepsverband kunnen werken. In de zomervakantie moet je in ieder geval één week beschikbaar zijn.

Wil je als vrijwilliger aan de slag op Kindervakantieland neem dan contact op met Leila Naber op Lnaber@deschoor.nl

error: Content is protected !!