08 jan

Afscheid bestuurslid Connie Franssen

Vanavond heeft Connie Franssen, na meer dan vijf jaar actief te zijn geweest als bestuurslid voor Kindervakantieland Almere, het stokje doorgegeven. Tijdens een gezellig etentje kreeg zij lovende woorden tot zich gericht van de voorzitter Frits Huis. Natuurlijk mocht het overhandigen van het  felbegeerde speldje, ontworpen door beeldhouwer Frans van der Ven, niet ontbreken.

Schrijven is haar vak. Het schrijven van brochures, nieuwsbrieven, artikelen en content om te verleiden, te informeren, te inspireren en te prikkelen. Ze deed mee met de Artist’s Way training in 2012 en de vervolg training in 2013. Dat inspireerde haar tot het ontwikkelen van haar eigen schrijftraining, de ‘Write Way’.

Voor de stichting heeft Connie veel geschreven voor onder andere de website, waarbij het persoonlijke interview met oprichter Henk van Slooten en het schrijven van een mooi stuk over het ontstaan van Kindervakantieland haar laatste stuk is.

Vijf jaar geleden vroeg een vriendin van Connie aan haar, waar wil je nou zijn over vijf jaar? Waarop zij antwoordde: “Ik vind dat heel volwassen klinken, doelen stellen en daarnaar toewerken. Maar zo werkt het voor mij niet, Ik heb dat nooit gedaan. Dingen komen op mijn pad”.

Connie ontzettend fijn dat Kindervakantieland op jouw pad terecht gekomen is en heel erg bedankt voor jouw grote inzet, hulp en werk voor Kindervakantieland. Dat er nog maar veel moois op jouw pad terecht mag komen.

Related Posts

error: Content is protected !!