31 aug

Serviceclub Kiwanis haalt mooi bedrag op voor Kindervakantieland

Het bestuur van Kindervakantieland werd woensdag 29 augustus blij verrast door leden van de serviceclub Kiwanis Club Hilversum-Baarn en de Kiwanis Club Laren. In het vakantiehuis van Kindervakantieland op De Kemphaan werd een cheque ter waarde van maar liefst € 5600 overhandigd aan scheidend voorzitter Tiny Coens. Ook Henk van Slooten, de inmiddels 90 jarige oprichter van Kindervakantieland was erbij en genoot zichtbaar.

De Kiwanis Hilversum/Baarn ondersteunen projecten voor kinderen die het moeilijk hebben. “Daarom is Kindervakantieland een prachtig doel voor ons,” zei de voorzitter van de Kiwanis. “Een plek waar kinderen die het thuis lastig hebben, even een week onbezorgd kind kunnen zijn.”

De overhandiging vond plaats in de laatste week van de vakantieweken op Kindervakantieland. Ook dit jaar hebben een kleine 200 kinderen een onbezorgd weekje op Kindervakantieland kunnen beleven. Dankzij de gulle gift van de Kiwanis kunnen kinderen die het nodig hebben ook volgend jaar weer terecht op Kindervakantieland.

Related Posts

error: Content is protected !!