29 aug

Rabobank Clubkas Campagne

 

Leden van Rabobank Almere mogen in de periode van 2 t/m 15 oktober 2018 stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Stem jij op ons? Hoe meer stemmen hoe groter de bijdrage. En wij kunnen wel wat gebruiken voor Kindervakantieland.Dus roep ook iedereen om je heen op om op ons te stemmen!

Lidmaatschap Rabobank
Om te mogen stemmen moet je lid zijn van Rabobank Almere. Ben jij klant van Rabobank Almere, check dan of je ook daadwerkelijk lid bent. Want niet iedere klant is automatisch lid. Ga naar internetbankieren en controleer bij mijn gegevens of je lid bent. Nog geen lid? Ga dan naar www.rabobank.nl/almere en vraag je lidmaatschap aan of bel (036) 548 88 88. Zo kun je ook stemmen voor je favoriete goede doel tijdens de  de Rabobank Clubkas Campagne.

Laat je clubhart zien door in oktober op ons te stemmen!

 

Related Posts

error: Content is protected !!