22 jun

Frits Huis nieuwe voorzitter

Frits Huis is de nieuwe voorzitter van Stichting Kindervakantieland. Hij volgt Tiny Coens op, die het voorzitterschap zes jaar vervulde. Huis was al eerder voorzitter in de periode dat fondsen werden geworven voor de bouw van het Kindervakantiehuis op Stadslandgoed De Kemphaan.
Frits Huis: “Kindervakantieland is een oude liefde die ik al die jaren op de voet heb gevolgd. Daarom heb ik ja gezegd toen ik voor deze functie werd gevraagd. Ik stap in een goed lopende organisatie die nauw samenwerkt met Stichting De Schoor. Tiny Coens verdient alle lof voor de wijze waarop zij invulling aan het voorzitterschap heeft gegeven.”

Onbezorgd kind zijn

“Ik ben zes jaar lang nauw betrokken geweest bij het wel en wee van Kindervakantieland, het afscheid valt me niet gemakkelijk,” zegt scheidend voorzitter Tiny Coens. “Kindervakantieland ligt me na aan het hart. Het is zo belangrijk dat kinderen die thuis in een lastige situatie zitten, bijvoorbeeld vanwege ziekte van ouders of andere zorgen, toch een week onbezorgd kind kunnen zijn. Ieder jaar komen er zo’n 180 kinderen naar Kindervakantieland, als ik dat bij elkaar optel, ben ik best trots op wat we bereikt hebben. Ik ben blij dat ik zo lang mijn steentje bij heb kunnen dragen en hoop dat Kindervakantieland nog lang een plek blijft waar kinderen mooie herinneringen aan hebben.”

Related Posts

error: Content is protected !!