19 apr

Collectanten gezocht!

Van 22 tot en met 27 mei collecteert Stichting Kindervakantieland mee met de Oranje Fonds Collecte in Almere. Van het opgehaalde bedrag krijgt Kindervakantieland de helft. Daarmee zorgen we ervoor dat Almeerse kinderen die het niet gemakkelijk hebben, komende zomer een onbezorgde vakantieweek in ons vakantiehuis op stadslandgoed De Kemphaan kunnen doorbrengen. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Flevoland. Het opgehaalde geld wordt op deze manier goed en lokaal besteed!

 Kindervakantieland is nog op zoek naar 20 mensen die willen collecteren.

Dat kan in de volgende gebieden:

  • Almere Hout, Vogelhorst, Nobelhorst, Twentse-, Veluwse- en Sallandse Kant
  • Seizoenenbuurt, Indische Buurt
  • Haven Centrum, De Hoven, De Werven

U kunt zich opgeven voor één of meerdere dagen / dagdelen en u kunt uw voorkeur aangeven.Wilt u collecteren, kent u iemand die dat zou willen doen of wilt u meer weten? Mail dan naar info@kindervakantieland.nl

Related Posts

error: Content is protected !!