11 apr

Op schoolkamp in je eigen stad!

Een schoolkamp middenin de natuur en toch binnen de eigen gemeentegrenzen. Het kan in Almere. Het Stadslandgoed De Kemphaan, omgeven door groen, is een ideale omgeving voor een schoolkamp!

Kindervakantieland is een ideale accommodatie voor scholen die ‘op kamp’ gaan. Het huis biedt ruimte aan 60 personen. De inrichting is comfortabel en gezellig. Er is goed sanitair, uitstekende slaapkamers, een royale centrale ruimte die aan een goed geoutilleerde keuken grenst en een sfeervolle ontspanningsruimte die kan worden gebruikt als het weer spelbreker is. Op het ook bij avond goed verlichte ‘Henk van Slootenplein’ (zo genoemd naar de oprichter van Kindervakantieland) kunnen centrale activiteiten worden georganiseerd. Rond het vakantiehuis staan speeltoestellen en er kan een partijtje worden gevoetbald.

Op het stadslandgoed is veel te beleven. Met Kindervakantieland als uitvalsbasis kunnen bijvoorbeeld speurtochten worden georganiseerd.  Tevens bestaat de mogelijkheid om arrangementen af te spreken met Stad&Natuur, FunForest, stichting AAP en Staatsbosbeheer. En dat alles gewoon binnen de gemeente Almere. Dat scheelt in ieder geval in de reiskosten.

Is uw interesse gewekt voor een schoolkamp in uw eigen Growing Green City Almere? kunt u contact met ons opnemen via: info@kindervakantieland.nl.

 

Related Posts

error: Content is protected !!