25 jan

Kerstmarkt: kinderen voor kinderen

Tiny Coens,voorzitter van Kindervakantieland, was blij verrast toen ze onlangs een cheque van 450 euro aangeboden kreeg uit handen van Baran en Lisanne, twee leerlingen van de Almeerse basisschool Digitalis. De leerlingen van deze school hadden samen met de leerkrachten een kerstmarkt georganiseerd, waar zelfgemaakte producten werden verkocht om geld bijeen te brengen voor een goed doel. Ze bakten kerstkoekjes, maakten jam en vogelvoer, verkochten lootjes en buiten werden broodjes geroosterd. Kinderen van de bovenbouw hebben zelf een keuze gemaakt uit een aantal Almeerse goede doelen. Uiteindelijk werd gekozen voor Kindervakantieland. Voorgaande jaren ging de opbrengst naar projecten in het buitenland waaronder een weeshuis in Suriname. Deze keer werd gekozen voor een Almeers goed doel. Na overhandiging van de cheque moesten Tiny Coens en de directeur van de school, Monique van Zandwijk, de cheque ondertekenen onder toeziend oog van Baran en Lisanne. Zij speelden een belangrijke rol tijdens de organisatie van de kerstmarkt. Baran hield de financiën in de gaten en Lisanne zorgde voor de communicatie.

2016 digitalis en meer 079 - kopie - kopie 2016 digitalis en meer 078 - kopie 2016 digitalis en meer 074 - kopie - kopie

Related Posts

error: Content is protected !!