20 dec

Sintactie Lions: 6750 euro

Voor de achtste keer op rij bezorgden de Lions Almere Kindervakantieland een prachtig Sinterklaasgeschenk. Drie teams bestaande uit evenzoveel goedheiligmannen en hun zwarte Pieten trokken dagenlang door Almere en dat leverde een recordopbrengst op van 6750 euro. De inzet van de Lions is elk jaar weer hartverwarmend. De Sinterklaasteams zijn onvermoeibaar. Vrijwilligers van Kindervakantieland zorgen voor een prima onthaal en in de loop der jaren is een warme band ontstaan tussen de Lions en de stichting.

Tiny Coens, voorzitter van Stichting Kindervakantieland, mocht een cheque ter waarde van 6750 euro in ontvangst nemen. Het geld wordt, zoals gebruikelijk, besteed aan de vakantieweken die in het kindervakantiehuis op Stadslandgoed De Kemphaan worden georganiseerd.

sintactie 2015

Related Posts

error: Content is protected !!