20 aug

De ‘broodheren’ van Kindervakantieland

Wesley van der A is vrijwilliger bij Kindervakantieland. Hij werkt bij Albert Heijn in Almere Poort en kwam op het idee zijn bedrijfsleider, Delano Maliepaard, te vragen of AH een bijdrage wilde leveren aan de vakantieweken van Kindervakantieland. Die bijdrage bestond uit een week lang gratis brood voor de kinderen die vakantie vierden bij Kindervakantieland. Dat zijn heel veel broden en dus een welkome bijdrage in de ‘huishoudpot’ voor de vakantieweken.

Bakker Struiksma, die de scepter zwaait over de eerste bakkerij in Almere (aan de Markt in Almere Haven) deed dezelfde duit in het zakje. Ook hij leverde een weeklang gratis brood. Twee sponsorbijdragen die buitengewoon worden gewaardeerd. 009AH

Related Posts

Laat een opmerking achter

error: Content is protected !!